24 augusti 2024

Nostalgi 1

  Jag har massa grejer, som jag nu rensar i. Bland dessa pryttlar hittar jag ibland guldkorn som jag inte använt på cirka 35 år. Jag har ingen egentlig intention att börja använda de heller men jag kan av förklarliga skäl inte slänga dem heller.

 Pryl nummer 1:

 Nintendo 8-bitar (och originalkartong) med några spel med tillhörande lilla TV jag hade på mitt flickrum.


 Pryl nummer 2:

  Min Lilla Sportspegeln-t-shirt. Hur cool som helst, speciellt som att jag tävlade i studion.


 Pryl nummer 3:

  Min samling av autografer. Den innehåller  en del "tunga" namn som Astrid Lindgren, Börje Salming och Lasse Åberg.

Astrid Lindgren

Lasse Åberg

Robert Broberg

Börje Salming

20 augusti 2024

Barnen sover hos mig.

 Barnen sover hos mig för första gången sedan flytten. Jag har hunnit röja så alla har sängplats, dock får jag bo i gästsäng i sonens "rum". Det funkar tills mitt hörn är röjt.

19 augusti 2024

Elrenovering

  Har investerat i en renovering av el i mitt hem. Typ allt byttes och fick en ny elcentral. Nu har jag fått notan. Femtifem kvadratmeter kostade mig 17000 kr efter ROT-avdrag. Får vänta med att köpa sängen.

18 augusti 2024

Säng

  Jag har ingen egen säng. Den jag hade från mitt bohag slängde vi. Eftersom barnen ännu inte flyttat in lånar jag deras sängar.

 När jag fått undan flyttlådorna (och har lite mer pengar) ska jag bygga mig en egen säng med förvaring under. Vem hjälper mig?

10 augusti 2024

Flytt

 Idag fick jag hjälp av de finaste vännerna man kan tänka sig att flytta alla mina saker. Totalt var vi sex personer som slet; Elli och hennes make, Andrea, Ullis och jag själv. Den äldre av de två som ville att allt skulle gå så fort som möjligt, var med.

Jag har många saker, alldeles för många saker. Nu när jag inte behöver renovera, eller förhålla mig till andra så är min uppgift att rensa i skiten. Jag börjar med kläder.