Tredje gången(året) gillt. :)

30 oktober 2008

Snarre eller Snyting?

Förra året vid den här tiden hade jag köpt hem endel godis, utifall att det skulle komma några läskiga små barn och tigga. Hur många kom? Ingen, zero, noll! Så i år tänkte jag nog inte köpa nåt godis, mer än för eget bruk.
Men ikväll kom de första tiggarna. Det var ren tur att jag hade nåt hemma. Tidigare idag impulsköpte jag nämligen Delicatobollar på Ikea. Men jag tvekade innan jag plockade till mig dem. Ett bra impulsköp visade det sig. För den som kastar ägg på vårt hus får minsann se till att städa bort varenda litet näringsämne och proteinmolekyl från huset.

Happy Halloween!

13 oktober 2008

Finanskrisen

Fråga i tidningen:
Har du påverkats av den rådande finanskrisen?

(källa: http://tjuvtittat.se/)

Jag kan ju bara hålla med Mårten. Precis så är det med mina finanser också.

12 oktober 2008

100, Halleluja!

Detta är mitt hundrade inlägg på bloggen. :)
Det firar jag genom att, på lördagsnatten, bjuda på lite sång från fyra norska skönsjungande gossar. Grabben i rutig skjorta är Kurt Nilsen. Han vann norska idol 2003. Han har visst också vunnit "world idol", som jag inte riktigt visste ens existerade.

Eftersom den som la ut klippet på youtube inte bjöd på den "embeddade"-koden, så får ni klara er med länken.

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

3 oktober 2008

Resa söderut?!

En liten film om att resa utomlands. Varför gör vi det egentligen, när samma idyll finns hemma, så mycket närmare... för visst finns det likheter!?

Ta dig tid att se hela denna lilla norska film från Norsk Luftfartsmuseum (i Bodø), sju minuter lång. Du kommer förstå mer än du tror av norskan.