Tredje gången(året) gillt. :)

29 juli 2010

Faster

Jag är faster! Men jag har nog inte fattat det förrän idag. För idag fick jag äntligen träffa min brorson. Han föddes 11 maj, så han är redan nästan tre månader. Jättefin liten pojke. Tänk, att mitt barn har varit så litet.

Så fick jag för första gången också se min dotter avundsjuk. Hon blev superledsen när jag satt med brorsonen i famnen. Stora tårar trillade ner för kinderna. Det är inte lätt för en ettåring att förstå att jag inte tänker överge henne för den mindre bebisen. Så det blev tyvärr bara ett kort gos med gossebarnet. Men jag hoppas att det blir fler tillfällen. Kusinerna måste få träffa varandra vetja.

Reaklipp

Härom veckan när det (också) regnade for vi till grannstaden för en shoppingspree. Som vanligt hittar man ingenting till sig själv, fast man letar. Nåja, jag gjorde några fina reainköp till min dotter. Ruskigt billiga tröjor, typ 35 kr/st.


Hittade också en varm tröja för tillväxt till våren. Den kostade från början 199 kr, nu var det rea och den var nedsatt till 129kr. Men som en skänk från ovan erinrade jag mig om att Kappahl precis hade skickat ut ett sms om att det var halva reapriset hos dem. Så vips så kostade den superfina tröjan bara 64,50 kr. Ett pris helt i min smak.

22 juli 2010

Ne-Yo - Beautiful Monster

Ny favorit i Ne-Yo och låten Beautiful Monster. Grym koreografi i detta liveframträdande i 'So you think you can dance'. Speciellt grejen de gör vid 1.10.
Luta dig tillbaka och njut!

13 juli 2010

Bus4You FTW!

Attans vilket bra bussbolag Bus4You är. Att jag inte fick någon bokningsbekräftelse fast de drog pengarna och att jag fick ringa om det, gör inget.

Så himla praktiskt med internet ombord. Aldrig har en bussresa på nästan fyra timmar känts så kort. Tiden har bara rusat fram.Jag har nämligen passat på att uppdatera dotterns blogg med eftersläpande bilder. Och nu när jag är färdig så vips så är man nästan framme.

Trevliga busschaufförer och god service är också pluspoäng. Det säljs även kaffe och läsk ombord på bussen. Sätena är rymliga och sköna. Givet att jag väljer detta företag fler gånger, om jag behöver åka buss någonstans.

7 juli 2010

Utan min dotter, utan sin kanin.

Det är tyst i huset. Ingen liten söt flicka som sussar i sin säng i rummet intill vardagsrummet. Konstigt.

I natt blir det första natten som jag sover utan min dotter vid min sida. Första natten sedan hon föddes för elva månader sedan. Hur ska det gå? Ja, jag får sova hela natten om man ska se det positivt. Men jag saknar henne redan, nu första kvällen. Men jag saknade henne redan innan de åkte. Jag visste ju att hon ska vara ifrån mig flera dagar. Nä, ingen annan kväll har jag varit oförmögen att njuta av hennes söta små snusningar.

Och min stackars dotter har åkt i från sin sovkanin. Hon är nog lite mer ledsen än vad jag är. Min man kanske får en jobbig natt.