Tredje gången(året) gillt. :)

19 april 2012

Inte bra men tillräcklig

Den där uppsatsen som skrevs ihop dygnet innan deadline har jag fått reda på att jag blivit godkänd på. Mycket skönt. Hade inga stora förväntningar på att klara den med tanke på att jag hade tidsbrist till inlämning. Att bara få in den i tid var en seger. Jag satt uppe hela natten och skrev, när jag vid 06-tiden ansåg mig färdig så måste jag erkänna att det inte alls kändes som den bästa text jag skrivit. Men det räckte tydligen till att bli godkänd. Så nu lämnar jag även den kursen bakom mig.

16 april 2012

=)

Barnet: -Raap!
Mamma (förvånat): -Men, vad var det?
Barnet (skrattande): -Hehehe...jag bara prutta med halsen!

11 april 2012

100%-ig

Jag klarade tentan jag skrev för några veckor sedan. Jag har med andra ord klarat samtliga salstentor på första skrivförsöket. Otroligt skönt att inte ha något sådant släpande. Nu återstår att får svar på uppsatsen så har jag bara en kurs kvar att fixa innan sommarlovet.

I denna sista kurs är det examinerande momenten; 11 stycken verkstäder, 5 skrifter, analyser av diverse iPad-appar, ett litteraturseminarium samt en sammanfattande och återblickande längre uppsats. Mycket att göra, men det ska nog bli mest roligt för kursen heter estetiska lärprocesser. Verkstäderna är just estetiska moment så som bild, musik och drama.

Att jag har ett pressat studieschema under denna kurs beror på helt andra orsaker, men mina examinatorer verkar ha förståelse för det hela vilket jag är oerhört tacksam över. Det kommer att ges igentagningstillfällen om jag skulle missa något.