Tredje gången(året) gillt. :)

23 november 2007

Lunchsnack

Samtals ämnet vid bordet på dagens lunch var ganska underhållande och intressant. Vi kom in på sport. Sedan gick associationerna och landade på skytte och via bågskytte vidare till spjut. Vi diskuterade bågskyttepilar respektive spjut och undrade vilket som skulle göra minst ont om man skulle bli träffade av dem. (Med anledning av den stackars längdhoppare som fick ett spjut i ryggen.) Vi kom fram till att bågpilen nog var mycket snabbare och spjutet tyngre varför bågpilen kanske gjorde minst skada. Inte bara för hastigheten utan också för dess mindre volym. Måste göra ont båda två, jag väljer ingen av dem! ;)



Några associationer senare kom vi in på backhoppning, fråga mig inte hur. En person tyckte att det var den konstigaste sporten. Dels ska man hoppa längst, men det måste också vara snyggt. Som att tävla i 100m piruett!? Gång tyckte en annan var fånigt. Vilket jag kan hålla med om. Som någon uttryckte sig: -Ta dig fram så fort som möjligt, men du får inte göra det på det snabbaste sättet! (springa).

Min bättre hälft tyckte att man skulle börja tävla i vem som kan viska högst. Shit, vad jag skrattade. Det var ju en jättebra liknelse för hur fåniga sporter det kan finnas.

Det kom naturligtvis upp en hel del andra funderingar och skojiga kommentarer, men de minns jag inte. Man kan ju inte komma ihåg allt. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Viska högt *asg*