Tredje gången(året) gillt. :)

6 december 2007

I en silvergrå missil vi kör säkert 1000 mil.

Så kom den äntligen, gästbloggen ni väntat på. :) Men den som väntar på något gott... Håll tillgodo:

Fredag 23/11
I en silvergrå missil vi kör säkert 1000 mil.

Så bär det av! Plattan i mattan och 0-100 går säkert på under en kvart. R tar första etappen bakom ratten på spritforden. Första etappen kom att vara hela vägen till sommarstugan i södra Halland. Där väntade en hysteriskt kall säng på oss i ett ouppvärmt hus, dessutom utan vatten och fungerande toalett. E hade i alla fall en varm R att värma sina iskalla fötter på… fnys!

Lördag 24/11
På morgonen hade vi börjat få upp värmen i rummet och det var dags att kliva upp. Hade det inte varit för att kuddarna var så platta och obekväma hade vi sannolikt legat kvar än. Kylan i resten av huset spred sig snabbt ända in i benmärgen igen.

Dagens första projekt blev att hitta de borttappade nycklarna till takboxen. De låg i påsen tillsammans med alla andra prylarna till takboxen :-) Med endast en mindre och relativt sund dos svordomar och våld kom takboxen på plats och vi styrde kosan mot sundets pärla… Helsingborg!

E hamnade på Råå IF:s damcup där San Siros stolthet redan hade visat var skåpet skulle stå när vi kom på plats. R firade med att okynnestuta på ett intet ont anande tränarpar från dito klubb. Lätt irritation kunde anas i P och M:s ansiktsuttryck innan det gick upp för dem vilka det var som kommit på besök.

Under tiden som E fick se Råå ta sig till en 4:e plats i cupen passade R på att shoppa lite och hämta ut biljetter till morgondagens event. Innan kvällens partaj bjöd R på thai-mat på vårt gamla stammhak i Högaborg. Inte kunde vi ana att det dessutom var dagen för utlottningen av den stora pristävlingen på restaurangen. (För en sådan har ju alla restaurangen med självaktning... eller hur?!). Om vi betalade innan kl 21 kunde vi få vara med på utlottningen sas det. R plockade upp plastkortet medan M & L fyllde i tävlingskupongen. Vansinnigt lustigt tyckte vi alla.

Under tiden hade en massa folk samlats i den tidigare ganska tomma restaurangen, uppenbarligen för att vara med om utlottningen. Tjejerna vid bordet bredvid drog hem tredjevinsten som var ett presentkort på 200:- på resebyrån Apollo. Hysteriskt roligt! För förstavinsten ropades det upp ett namn… dessvärre inte vårt. Otur som vanligt :-/

Det visade sig dock att om vinnaren inte var där så fortsatte de att dra nya vinnare tills någon skulle ropa att de var där… och vad händer? De ropar upp L!!! :-D sjukt förvånade, roade, glada, förvånade igen och muntra kunde vi en stund senare traska vidare med ett gigantiskt presentkort på 5000:- (!!!) på Apollo! Inte varje dag det händer när man går på restaurang. :-D





Ett par glada steg därifrån och vi är hos B där festen är. Partyt är ett faktum! Vi kom lite sent men har man fått ett så stort presentkort får man komma lite sent :-) Kalasets karaktär var tveklöst ”the P” (inte P från tidigare som tyvärr inte var med). ”The P” hade minsann sett ”en grupp” (vad han menade var att han sett ett band spela) och var kung av mundiarré. Det var härligt att träffa B och lite andra goa helsingborgare i avspänd partyanda igen!

Söndag 25/11
Söndag morgon – Vaknar i en fantastiskt mycket skönare säng (tack L). Presentkortet står på hyllan och ger ett litet smile på läpparna även idag... Sjukt! Morgonfix och lasta forden med R, E, L och M. Mot brunch i Malmö… smask! Från kaféfönstret smälter vi nästan in i Malmös kändisvimmel utanför. Zlatan passerar… Nej, förresten… det var hans semi look alike Robin Paulsson (från tv-showen Robins)... Trummisen i The Ark - Sylvester Schlegel - tar fel kafé och går miste om att träffa oss. Otur. När magsäcken är fylld till max toppar vi av med ett gäng våfflor med sylt och grädde och knatar sedan vidare mot teatern.

CATS – Ett spektakel med klös i. Den är på svenska men bra ändå. Mycket akrobatik, bra sång och musik och... bara härligt. Kanske inte i klass med något i London eller Broadway men rekommenderas ändå. På väg hem sätter vi på en skiva L och M spelat in, med några låtar de gjort själva. Skitsköna! De är grymt duktiga och härliga de där L och M.

Väl i Helsingborg blir det tack och hej för denna gång och E och R styr kosan norrut igen.

Tack för denna gång! Saknar er! Syns snart igen!

Inga kommentarer: