Tredje gången(året) gillt. :)

12 december 2007

Ve och fasa

Igår var jag ute i vid köpcentrumkomplexet i utkanten av staden. Där skulle jag minsann hitta lite julklappar så att den biten någon gång ska bli klar. Det gick väl sådär. Hittade en grej till min man och en till hans systerson. Sen blev det också en pryl som kan ges till vem som helst. Vi får väl se vem jag inte hittar julklapp till på slutet, som får denna sak. ;)

Efter det blev det en egorunda för att hitta lite nya kläder till mig själv. Det fanns ju inget som jag tyckte var snyggt... Men till slut hittade jag ett par byxor i rätt storlek. 298kr inte så dyrt. Men eftersom jag hittade en maska som gått upp frågade jag expediten om jag kunde få dem lite billigare. I mitt innersta trodde jag kanske 10% rabatt eller på sin höjd få köpa byxorna för 250kr. Maskan var inte alls stor och jag såg den knappt själv, egentligen, men jag försökte iaf. Vad överraskad jag blev när jag fick köpa byxorna för 200!!! :D Om jag räknat rätt så fick jag ca 33% rabatt, inte dåligt. Det går minsann att pruta på det mesta, bara man vågar....och orkar.

Och så till det "fasansfulla". När jag passerade fiket på väg tillbaka till bilen, så såg jag till min förskräckelse att de sålde semlor. Nu får väl världen ge sig! Det är ju bara mitten av december. Räcker det inte med att vi har sett tomtar och juldekorationer sedan oktober, minst. Måste man börja med nästa högtid innan vi ens har avslutat den stundande? Att se nyårraket och andra nyårsattiraljer kan jag leva med, det ligger iaf närmare i tiden. Men semlor ska ju inte ätas förrän till fettisdagen. Och trots att den infaller tidigt nästa år så är det är ju iaf två månader kvar (5:e februari 2008).

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja jag såg dem med igår... semlor nu... jaja.

Kram