Tredje gången(året) gillt. :)

20 augusti 2010

Skryt

Dags för lite skryt. Det är alldeles för lite skryt i min blogg. Och vad brukar man skryta om? Jo, sitt/sina barn?

Denna vecka har vi ägnat oss åt inskolning på dagis...förlåt förskola ska man ju säga...av vår dotter. Allt går så himla bra. Hon verkar stortrivas.

Vi pratade med föreståndaren och hon sa att hon tycker vår dotter är jätteduktig. Vi pratade lite om sovrutiner och föreståndaren verkade tycka att hon var jättebra på att sova. Nu har ju vår dotter inte sovit på dagiset ännu, den delen provar vi nästa vecka. Hon nämde också att allt verkade så himla bra hos oss. Inga större problem liksom.

Hemma är hon faktiskt bra på sovbiten numera. Oftast somnar hon nästan direkt när vi lagt henne inför natten. Ibland ligger hon och pratar med sig själv och sina gosedjur innan hon somnar och i enstaka fall så är hon upprörd, mest vid dagsvilan. Sen sover hon faktiskt hela natten i sin egen säng. Det händer att man får peta in nappen nån gång per natt, men jag är expert på att somna om så det känns inte som någon börda.

Matbiten är inga som helst problem. Vårt barn äter allt...nästan. Broccoli och blomkål går inte ner, men det tycker ju inte vi föräldrar heller om så det kan jag inte klandra henne för. Men hon äter gladeligen vår mat med allsköns kryddor i. Bjuder vi henne att smaka fefferoni, tabascokryddad mat, citron m m, så blir reaktionen inte negativ utan vår dotter vill ha mer.

Ett perfekt barn helt enkelt som sover hela natten, inte krånglar med maten och charmar alla.

1 kommentar:

mormor sa...

Visst, världens finaste barn!