Tredje gången(året) gillt. :)

4 september 2011

Sömnmedel

Ny vecka, nya tag. Imorgon ska jag läsa ikapp det jag inte han läsa förra veckan (50 av 125 sidor). Dessutom hoppas jag hinna läsa de två kapitlen (55 sidor) vi så småningom ska redovisa med arbetsgruppen. Sen hade jag behövt läsa ett kapitel om estetik, men eftersom den beställda boken inte kommit ännu så går inte det. Ska även läsa in mig på Lpfö 98. Mina ögon kommer att blöda när dagen är slut. Om jag inte somnar till texterna förstås. De är mördande tråkiga typ nästan hela tiden.

Med arbetsgruppen ska vi förbereda två stycken tiominutersredovisningar. En ska redovisas senare i veckan och en på måndag. På onsdag, nästa vecka, är det tenta. När ska man hinna läsa till den tro, när man har gruppuppgifter in i det sista? Mycket att göra. Wish me luck!

Jag ser fram mot onsdag i alla fall. Inte bara för att det är Kalasmottagning utan för att jag ska baka en jättefin tårta till en vän. Det kliar i mina fingrar, men än är det för tidigt att börja med projektet. Den ska var färdig till lördag.

1 kommentar:

mamma sa...

Ônskar dig verkligen lycka till med läsandet. Stäng av alla störande aktiviteter, så kan du koncentrera dig mycket bättre. Eller be Rolf läsa högt för dig.