Tredje gången(året) gillt. :)

1 maj 2008

Valborg anno 2008

Åh, vad skönt det är med lediga dagar. Det är nu man ska hinna göra allt det ogjorda i och omkring huset. Men icke, nu är man lat och bara tar det lugnt. Surfar lite, pysslar lite, fikar lite och bara har det gött.

Gårdagen var en hektisk men trevlig dag.
Jobbade halvdag och flexade ut vid 1230. :D

1500 stod vi på Borggården meddelst teknologmössa och lyssnade på vårsånger. Efter det blev det en spontan-picknick i "Kungsträdgården".

Sen åkte vi hem, svidade om till MC-utstyrseln och begav oss till edn traditionsenliga MC-kortegen. Jag har nog aldrig sett så många motorcyklar på samma ställe förut. Vi var med all säkerhet över 1000 ekipage. Strax efter 19 började de första i ledet röra på sig. Det var kul att se att så många hade gått man ur huse för att titta på kortegen.

Vi kom tillbaka hem, bytte om ytterligare en gång, och hastade iväg till valborgsmässoelden. De hade faktiskt inte hunnit tända den ännu. Mycket trevligt att scouterna själva fick tända elden med varsin fackla. Kommer aldrig att glömma när vi var i Rydebäck. Där tog scoutledaren alla barnens facklor för att sedan gå och peta in varenda själv. Jag var arg hela kvällen för det. Men som sagt i denna by så får scouterna göra det själva. Det är bra. Det är ju ändå det som scouting handlar om, att klara av att vistas i naturen, göra upp eld med mera.

Elden brann med väldig fart, vi träffade en hel del vänner och sen blev det efter"fest" hos dem. Vi blev inviterade där och då. Så mycket till fest var det väl kanske inte, men det hade vi inte väntat oss heller, det hade vi nog heller inte orkat. Istället så spelades det Mario Cart för hela slanten. Helt ok, helt trevligt, helt i min stil.

Nu ska här njutas resten av långhelgen... och städas lite...

« I wouldn't leave the house without Lakritztrollet. »

Inga kommentarer: