Tredje gången(året) gillt. :)

29 april 2018

Viljan finns

Min fina träning har kommit av sig. Jag känner att jag legat av mig på grund av att jag inte tränat. Viljan att träna finns nästan hela tiden men orken... orken finns inte. Huvudet vill, kroppen vill inte. Utrymme finns men... jag vilar och gör annat istället. På morgonen tänker jag ofta att efter jobbet ska jag springa lite, om så bara några kilometer. När jag jobbat så är jag helt slut i knopp och kropp. Det blir inget av mina planer.
Trots vila så har jag ändå ingen ork att träna. Den ork och energi jag lyckats ladda mig med prioriteras till annat som att laga mat, ev tvätta och röja efter middagen. Sen somnar jag i soffan vid 19-snåret.

Om en vecka är det Sthlm Trail Run. Den träning jag gjort är landsvägslöpning (och en fotbollsträning på gräs). Jag känner mig inte speciellt bra förberedd på 10 km terränglöpning.
Men det kanske är som vanligt, att jag ställer orimlig krav på mig själv!? Så är det nog. Jag måste lära mig att slappna av och vara i nuet, gör det bästa av situationen som är.
Fast jag vill ju mer. Jag har högre ambitioner... men så blir det platt fall på grund av min sjukdom.

Jag ser ändå mycket fram emot Sthlm Trail Run för Sthlm Challenge är något jag gör tillsammans med en av mina bästa vänner. Vi ska ha trevligt hur snabbt/långsamt det än kommer att gå på loppet.

Inga kommentarer: