Tredje gången(året) gillt. :)

27 maj 2018

Påhoppad

Då provar jag på att ha lätt hjärnskakning igen då. Suck!

Förra gången jag hade det var nästan exakt två år sedan och av precis samma anledning som nu. Jag spelar fotbollsmatch och en motståndare har svårt att bedöma avstånd, typ. Istället för att sakta in och stanna fullföljer hon löpningen och tacklar mig fast hon inte är i närheten av bollen.

För två år sedan var det ett grovt påhopp bakifrån som golvade mig. Jag hade ingen möjlighet att se att hon skulle hoppa på mig. Igår, för det hände igår, var det ett liknande scenario. Jag kom in från sidan framför och knep bollen, tjejen sket i det och fullföljde löpningen in i mig. Jag gör en luftfärd och landar så jag slår i bakhuvudet i marken. Ingen av överfallen resulterade i varning men båda resulterade i lätt hjärnskakning.

Denna gång, till skillnad från förra, fick jag lätt huvudvärk direkt. Jag gick av planen direkt och tittade på när mina kamrater kämpade med en tjej färre på plan. Vi hade inga avbytare.
Idag har huvudvärken varit lite bättre än igår då det hände, men till kvällen tilltog den igen. Det är ingen skärande smärtsam huvudvärk men molande och irriterande. Det underlättar inte heller att nacken/halsens muskler är öm av det våld som blev, lite som whiplash kan jag tänka mig.

Jag förutsätter att detta läker på ett par dagar. På lördag är det tänkt att jag ska göra marathondebut. Den har jag sett fram emot med skräckblandad förtjusning. Jag är tämligen bra förberedd, med mina mått mätt, och jag ser för mitt inre att jag klarar det, trots att det är sjukt långt. Jag är inte inställd på att ställa in mitt marathonlopp.

Inga kommentarer: