Tredje gången(året) gillt. :)

1 mars 2024

Mor i Mora

 Åter i Mora.


 På väg till mässan och utdelningen av nummerlapp (olika platser) överhörde jag de skidlöpare som just åkt stafettvasan. De sa att det var tungt och svårt att åka. Det var tydligen jobbigt i den "varma" snön. Det kommer bli jobbigt på söndag eftersom prognosen säger att det ska vara liknande väder som idag, några plusgrader och lite regn.

 Jag köpte ingenting på mässan, inte ens en buff. Jag måste nu avslöja att jag faktiskt redan köpt årets hoodie och t-shirt, via webben. Jag minns när Lidingöloppet firade jubileum och jag skulle köpa tröjan, men det fanns minnsan ingen kvar när jag kom dit. DET misstaget ville jag inte göra om.

 Det som gjorde mig förvånad och extra glad var när jag besökte Petzl-montern. Jag var egentligen bara nyfiken på vad de saluförde nuförtiden, pris etc. Jag var inte ute efter att köpa någon eftersom jag redan har en utmärkte pannlampa av märket Petzl och versionen Nao+. Jag fick se och klämma på den nya versionen av Petzl Nao+, mycket smäckrare och lättare än min. Så när vi stod där böjde han sig ner och plockade fram ett extra batteri/acc och gav den till mig. Har aldrig ens funderat på att köp ett extra acc, men nu slapp jag fundera på det. Dessutom slapp jag betala 6-800 kr för en. Woop woop! Tusen tack!

 Och så kan jag meddela att jag nu har testat mina pjäxor. Imorgon hoppas jag kunna testa skidorna lite grann före kag lämnar de för vallning. 

Inga kommentarer: