Tredje gången(året) gillt. :)

21 november 2022

Benet gör ont.

När ska jag få känna mig fullständigt hel och frisk igen? Var nyss förkyld och hade ont i halsen vilket föranledde sjukhusbesök.

Denna natt var horribel på alla sätt och vis. 

Sedan ett par tre dagar har jag haft ont i vänster ben. Jag har känt som nervsmärta i låret. Sådant har jag haft förut och det brukar klinga av och gå över på några dagar. Men icke denna gång. Nu har den istället blivit värre för var dag och nu är det inte bara låret som gör ont. Nä, nu är typ hela benet involverat.

Det gör ont/nervsmärtar upptill i låret och nertill i vaden, både på framsida och baksida. Det vandrar runt så det är inte konstant smärta överallt hela tiden. Det enda konstanta är det onda i knävecket samt den punkt på utsida knät som gör förbannat ont att trycka på, så det gör jag inte.

Men så kom denna natt. Jag lyckades efter mycket möda somna trots smärta. Men sova särskilt länge gick inte. Efter 2,5 timme vaknade jag av smärtan och kunde då naturligtvis inte somna om. Det kändes som om någon sågade av benet. Och eftersom ingen sågade av benet på riktigt var jag beredd att göra det. Så j**la ont gjorde det. Och jag är ändå ganska smärttålig.

Blev en fantastisk dag där jag verkligen var på topp för att hjälpa sonen som var hemma och sjuk han också.

Nej, så var det naturligtvis inte. Jag försökte ta igen förlorad sömn medan han gjorde det mesta för att interagera med och aktivera mig. Bajs på alla vis.

Hoppas detta läker ut av sig själv. Känns sådär att behöva konsultera vården igen.

Inga kommentarer: