Tredje gången(året) gillt. :)

25 mars 2009

Svettig analys

Vill man smälta in på Friskis&Svettis medelpass i Lkpg, ska man vara kvinna, i valfri ålder, och klä sig i svarta byxor.

Deltagarna
Sneglade lite på sammansättningen av folk idag på träningen. De flesta är ju kvinnor i varierande ålder, men det är också flera män. Jag räknade nog till en 10-15 stycken med Y-kromosom i sin genuppsättning. Det är kul. Åldern på deltagarna är från 16 till säkert 70+.

Byxorna
De flesta har byxor som slutar precis under knät, men det finns också en hel del med hederliga shorts. Färgen är till 95% svart, någon mörkt grå, men det räknas också till den svarta skaran. Fem personer hade ljusgrå byxor/shorts. Tre mörkblå dito. En tjej hade gröna shorts och jag hade kornblå. :)

Tröjorna
Vad beträffar överdelen så har alla män nästan uteslutande t-shirt. Kvinnor föredrar tydligen slimmade tighta toppar. (Man kan undra varför när många klagar över hur de ser ut, syftar på de s.k. lovehandels etc.) Färgerna är många, men svarta dominerar om man skulle göra diagram av representerade färger. Gemensamt, oavsett färg, är att de flesta dock är enfärgade. De är ytterst få som klär sig i röd tröja... kanske för att ledarna på Friskis&Svettis har helröda kläder...men de finns.

Så ta på dig ett par svarta byxor, en valfri tröja och häng med på ett pass! :)

Inga kommentarer: