Tredje gången(året) gillt. :)

4 mars 2009

Vi som skulle vara duktiga.

Så skulle man vara duktig och spontanidrotta lite, röra på fläsket för att känna sig nyttig och käck. Så vi (maken och jag) begav oss till en träningsanläggning här i stan, vi var dessutom ute i god tid för att försäkra oss om att få plats. Men icke, det fanns minsann inte en enda plats kvar, för i den här staden då ska man visst boka in sig flera veckor i förväg.

Okej då, vi skiter i detta och tar oss till plan B, vår lösning just utifall det skulle vara fullt. Vi åkte därför till ortens centrum för racketsporter och tänkte att en timme badminton skulle gör oss gott. Men det var bara att vända i dörren. Allt var fullbokat, alla badmintonbanor, alla tennisbanor och alla squashbanor. Nej, det fanns visst en ledigt tid på en squashbana kl 21... men vi orkade inte vänta tre timmar på den.

Vi tröstade oss med att svänga förbi ett thaihak och inhandlade oss varsin thailändsk currygryta ist. Så det blev tyvärr inte så mycket fettförbänning idag, vi la på oss lite istället. Men det var gott och vi blev på bättre humör efter att ha varit en hel del arga på staden.

Denna staden suger på många sätt. Spontanidrottande är tydligen inte något man ska ägna sig åt. Nej, det måste planeras in flera veckor, ja kanske flera månader i förväg. Fy för det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj oj,vad linkøpingsborna ær spænstiga! Ser de inte på sporten på TV och andra program? Tja, det hedrar dem att de rør på sig i alla fall.