Tredje gången(året) gillt. :)

7 december 2022

Jag är förbryllad

När jag var hos läkaren för dryga veckan sedan pga enorma smärtor fick jag "lite andra smärtstillande preparat". Dessa var Naproxen och Alvedon. Dessa har funkat mycket bra.

Gabapentinet håller nervsmärtan i schack. Hur jag vet det? Jo, för efter runt 7 timmar känner jag hur den smyger sig på igen och jag behöver påfyllning. (Dock får jag vänta några timmar till det är dags. Försöker hålla ca 12 timmar emellan för att sprida ut doserna.)

Naproxen skulle jag endast ta 1-2 veckor. Eftersom jag bara fick utskrivet 25 tabletter räckte det ju inte riktigt i två veckor när ordinationen var 1 tablett 2 ggr dagligen. Men det spelar ingen roll egentligen, förr eller senare ska det avslutas ändå.

Förr eller senare var igår. Redan igår kväll fick jag tillbaka lite av den smärta som fanns vid sidan av knät. Idag har knävecket blivit mer och mer ömt, samma smärta som förra gången. Och det är detta som förbryllar mig. Läkaren bedömde de hela som nervsmärta och jag har fortfarande läkemdelen mot det. Men VARFÖR gör det ont bakom knät igen?

Jag hoppas av hela mitt hjärta att den där värken från helvetet inte återkommer. 😫 Vad är det för fel?


PS Jag får ingen ro att skriva om min USA-resa när livet är såhär, plus att det är massor inför jul som måste fixas.

Inga kommentarer: